Bugün: Sık Kullanılanlara Ekleyin |
![]() |
İyi, basit; kötü ise çok yönlüdür.
Aristoteles |
Online Bağış Sistemimiz Açıldı! | Ana SayfaHakkımızdaHaberlerVideo SitemizBültenlerimizİletişim |
![]() |
|
Rastiya Jiyane 6. Sezon Çekimleri Yapıldı

TRT Kürdi’de yayınlanan Rastiya Jiyane (Yaşamın Gerçekleri) programının 6. sezon çekimleri Ortadoğu Medya İletişim Merkezinde yapıldı.
TRT Kürdi’de her Çarşamba 21.45’te yayınlanan Rastiya Jiyane programının 6. sezon çekimleri Ortadoğu Medya İletişim Merkezi’nin yenilenen stüdyosunda yapıldı. 18-19 Şubat tarihlerinde yapılan çekimlere Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan âlim, akademisyen ve kanaat önderleri konuk oldu. Latif Aksöz tarafından sunulan programda işlenen konular ve konuklar şunlardı;
Ortadoğu’da Ümmet Olma, Necmettin Safi – Mehmet Tayyip Elçi
Birlikte Yaşama Kültürü, Necmettin Safi – Mahmut Çınar
İslam’da Hoşgörü ve Uzlaşı, Necmettin Safi – Ahmet Çelik
İslam’da İstişare, Muhammed Özkılıç – Hasan Burak
Medine Vesikası ve Farklı Toplumların Birlikte Yaşama Biçimleri, Ziyaaddin İnce - Hasan Burak
İslam Düşüncesinde Adalet Olgusu, Ziyaadin İnce - Hasan Burak
Din ve Ahlak İlişkisi, Mustafa Keskin – Hasan Burak
Tartışma Üslubu ve Ahlakı, Ahmet Çelik – Necmettin Safi.
Kürtçe ilahi ve ezgilerinde yer aldığı programı her Çarşamba saat 21.45’de TRT Kürdi’den izleyebilirsiniz.
Yayınlarımız kategorisinde bulunan tüm haberler

Hemhal Dergisi 3 Dilde Yayın Hayatına Başladı
Gaziantep Üniversitesinde faaliyetlerde bulunan Anadolu Öğrenci Topluluğu tarafından çıkarılan Hemhal Dergisi Türkçe,İngilizce,Arapça olarak 3 dilde yayın hayatına başladı.

Sykes – Picot’tan Arap Baharına Ortadoğu (Video)
Gazeteci Turan Kışlakçı’nın konuşmacı olarak katıldığı “Sykes – Picot’tan Arap Baharına Ortadoğu” seminerinin tamamını izleyebilirsiniz.

İş Dünyası Programına Triko Sektörü Konuk Oldu
Şafak FM’de her hafta Salı günü canlı olarak yayınlanan “İş Dünyası” programına bu hafta triko sektöründen işadamları konuk oldu.

İş Dünyası Programına ANESİAD Konuk Oldu
ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar Şafak FM’de canlı olarak yayınlanan “İş Dünyası” programına konuk olarak soruları yanıtladı.

Anadolu Platformu Fikriyat ve Yapılanma İlkeleri
Anadolu Platformu’nun fikriyat ve çalışma esaslarını ele alan “Sivil ve Özgün Bir Yürüyüş: Anadolu Platformu / Fikriyat ve Yapılanma İlkeleri” yayımlandı.

İktidar Mücadelesi Haricilik ve Tarihin Tekerrürü
Prof. Dr. Adnan Demircan’ın konuşmacı olarak katıldığı “İktidar Mücadelesi; Haricilik ve Tarihin Tekerrürü” başlıklı konferansın tamamını sitemizden izleyebilirsiniz.

“Yort Savul” Video Görüntüleri
AÖB Gaziantep Şubesinin düzenlediği ve Cins Dergisi yazarları İsmail Kılıçaslan, Yusuf Genç ve Aykut Ertuğrul “Yort Savul” isimli söyleşi programı video görüntüleri.

Kurtuluş Ormanı Tanıtım Filmi Yayınlandı
Gaziantep-Kahramanmaraş kara yolunun 32. km’sinde 250 dönüm arazi üzerinde bulunan Bülbülzade Vakfı Kurtuluş Ormanı’nın tanıtım filmi yayınlandı.

Her Mevsim Kitap Programı Şafak FM’de
Kitap severlerin ilgi ile takip ettiği “Her Mevsim Kitap” programı her hafta Cumartesi günü Şafak FM’de dinleyicilerle buluşuyor.

Ramazan Günlükleri Şafak Radyo’da
Şafak Radyo ve Şafak Kurdi’de Ramazan Günlükleri ramazan boyunca hafta içi her gün 18.30’da yayınlanıyor.
Alt Manşet | ||
| ||
Gündem | ||||
| ||||
Yardım | ||||
| ||||
Eğitim | ||||
| ||||
Kurumsal | ||||
| ||||
Gençlik | ||||
| ||||
Aile | ||||
| ||||
Röportajlar | ||||
| ||||
Yayınlarımız | ||||
| ||||
Kurumsal Tanıtım | ||
Son Eklenen Videolar | ||
Son Twitler | ||
@bulbulzade tarafından gönderilen tweetler | ||
Facebook Sayfamız | ||
Komisyonlarımız | ||
Projelerimiz | ||
Çok Okunanlar | ||
| ||